Verkauf Industriegebiet Kaposvár - Keleti iparterület

14 745 m2Wohnfläche 0 Zimmer
698 000 000 HUFKaufpreis
374268ID nummer
Weitere Informationen

29649 m2 Grundstück

Straße Ansicht

Egyedül álló lehetőség!

Eladásra kínálunk Kaposvár keleti iparterületén, a 61-es főútvonal mellett található iparterület megnevezésű ingatlant. A közel 3 (!) hektár területen található ingatlanon összesen 14.745 m2 (!) hasznos nettó szintterület helyezkedik el. Logisztikai szempontból kiváló helyen fekszik az ingatlan, hiszen két kilométerre van a Kaposvárt elkerülő tehermentesítő úttól, mely közvetlenül csatlakozik az M7-es autópálya könnyérését biztosító 67-es gyorsforgalmi úthoz.

A több mint 100 méter utcafronti résszel bíró ingatlan úthoz legközelebb eső területén egy 3 szintes épület található összesen 2.998 m2 területtel, mely eredeti funkciójában irodaház volt. Az alsó szinten jelenleg kereskedelmi és szolgáltató tevékenységet végző vállalkozások vannak, míg a további két szint használaton kívül áll. Ezek a volt irodák könnyen átalakíthatók lakásokká, vagy munkásszállássá.

Az ingatlanon elhelyezkedő további épületek (jellemzően 4-6 méter belmagassággal) alkalmasak raktározási, kereskedelmi, vagy gyártó tevékenység végzésére. Ezek a felépítmények a hirdetéshez csatolt helyszínrajzon alapterületi kimutatással együtt fel vannak tüntetve. Ugyanezen a helyszínrajzon látható az ingatlan övezeti besorolása (Gksz/10) és annak jellemzői. A helyszínrajz egy tervezett társasház műszaki része.

Az ingatlan két utcafronti bejárattal rendelkezik.

Felelősséggel kijelenthető, hogy Kaposváron ilyen elhelyezkedéssel, ekkora területtel és ilyen épülettömeggel rendelkező ingatlan nincs.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!
Boda László

Boda László
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-773- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Home&Feeling
+36 30 936 5528

Eine Nachricht schicken

Rufen Sie mich zurück